FELSŐS FARSANGI BÁL – 2019

FELSŐS FARSANGI BÁL – 2019

Az alsósok után, pénteken a felsősök is megtartották farsangi báljukat. Az osztályok szórakoztató műsorát az eredményhirdetés, majd a tombolasorsolás követte. A bált egy remek hangulatú farsangi bulival zártuk.
Szeretnénk megköszönni a tombolafelajánlásokat, hiszen ezek nélkül nem lett volna az igazi és sok gyerek arcára csalt mosolyt a megannyi remek és értékes ajándék.
Szeretnénk köszönetet mondani a tombolafelajánlásokért Studer Orsolyának, Nagy Katalinnak, Ender Emőkének és Lipusz Mariannának, köszönjük a Nyolcvanasi Cukrászdának, a gyöngyösi Cinema Bridge-nek, a Cerka Papír-Írószer Boltnak, a Casa Valerionak, a Detki Keksz Kft.-nek, a Corso étteremnek, a Caminetto Pizzériának és külön köszönet a fődíjért a Promul Execute Kft-nek.
Szeretnénk megköszönni a farsangi büfénél végzett munkáját Szabó Anitának, Benkocs Kornéliának, Budainé Tuza Tímeának, Tóth Gabriellának, Paróczay Ágnesnek, Horváthné Györgyinek és Kalafutné Takács Beátának.
Nem utolsó sorban pedig köszönjük a lelkes diákoknak és az őket felkészítő pedagógusoknak, hiszen nélkülük nem jöhetett volna létre az idei farsang.

KÖSZÖNJÜK!